miljofyrtarn_pro_vestland_sf

Julehelsing

Vi ønskjer alle riktig god og fredeleg jul. Takkar samtidig for godt samarbeid i 2021 og ønskjer godt nytt år i året som nærmar seg.   Også i år har våre lærlingar delt ut gåve, i år er det BUP som får tildelt julegåve på kr. 10.000,- titusen. Ein fin tradisjon som starta etter forslag […]

Digitalt ID-kort for lærlingar

Lærlingar og medlemmer i prøvenemdene kan no få digitale id-kort. Lærlingar og medlemmer i prøvenemdene kan no få digitale id-kort ved å laste ned appen «It’s Me ID«. Du finn den i Play store og Apple store. I brukarrettleiinga kan du sjå korleis du opprettar det digitale id-kortet.

Ny styreleiar: Øyvind Indrebø

– PRO Vestland opplæringskontor skal sikre god kvalitet og oppfølging av lærlingar i våre medlemsbedrifter, slik at vi saman rekrutterer og varetek fagkompetansen næringslivet treng.

Webinar: Søk læreplass

Vi inviterer til to webinar i vinterferien, med informasjon om våre ledige læreplassar og søknadsprosessen. Hugs søknadsfristen 1. mars! Vel møtt!

Språkopplæring Capeesh

  vi i PRO Vestland Opplæringskontor tilbyr norsk opplæring for våre lærlinger som har behov for det. Viss du er en av våre lærlinger og ønsker å delta på dette kurset, klikk her og registrer deg: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=PEo3W0fgaE-KWMWFRSh5IZRaU4j8VshCvhK0UQU5Pt5UNEkwUTBXTEFURjgyUEw3MlNBMjlUTDlZTy4u

Opning av Campus Verftet

Vi gratulerer med opning – og gler oss til å sjå spennande prosjekt bli realisert ved Campus Verftet!

pro sf logo

Pro Vestland opplæringskontor

Besøksadresse: Concordbygget, Firdaveien 6
Postadresse: Postboks 492, 6803 Førde
Telefon: (+47) 57 83 22 60
E-post: post@pro.sf.no
Organisasjonsnummer: NO980 026 655

Personvern

Hopp rett ned til innholdet