miljofyrtarn_pro_vestland_sf

Personvernerklæring

 

Når du som bruker besøker våre nettsider, pro.sf.no, etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre servere hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere deg som enkeltperson.Innsending av data via skjemaene og nettbutikken på vektlofting.no er sikret gjennom kryptering. Mottatt informasjon fra innsendte skjema blir benyttet slik at vi kan behandle din forespørsel, både gjennom vår krypterte nettbaserte løsning og gjennom kryptert e-post.

Om pro.sf.no

Nettstedets eier:
PRO-OPPLÆRINGSKONTORET FOR PROSESS OG MEKANISK INDUSTRI
Firdavegen 6
6800 Førde
Org. nr. 980 026 655

Behandlingsansvarlig:
Rein Design AS
v/Svein Inge Bjørkedal
Øyrane 3 A, 6800 Førde
Org. nr. 983 670 059

Databehandler nettsted:
Squarespace Inc. Se personvernerklæring her (engelsk).
Nettstedet er bygget i publiseringsløsningen Squarespace.

Kryptering

Av sikkerhetsgrunner og for å beskytte overføring av sensitive data fra deg som bruker til våre servere, bruker nettsiden SSL. Det betyr at all data som sendes via nettsiden ikke er lesbar for andre. Du kan identifisere at forbindelsen er kryptert ved at adresselinjen starter med https:// og at hengelåsen vises i adressefeltet.

Informasjonskapsler på vårt nettsted

Vi bruker følgende tjenester:
– Squarespace-spesifikke informasjonskapsler. Hvilken funksjon de forskjellige har er listet opp her (engelsk).
– Google Analytics. Plasserer informasjonskapsler på din maskin. Disse begynner gtag.js, analytics.js, og ga.js. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke til andre aktører. Les mer om hva som lagres og logges her.
– Facebook Pixel. Sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet. Brukerne kan selv kontrollere reklame som vises i Facebook ved å justere sine personlige innstillinger på Facebook. Der kan du også finne informasjon om hvilke informasjonskapsler Facebook bruker, og deres retningslinjer for personvern.
 Facebook-informasjonskapslene og retningslinjene innen personvern finner du her.

Vår bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere. Informasjonskapsler hjelper oss dessuten med å få overblikk over ditt besøk på nettsiden, slik at vi løpende kan optimere og målrette nettsiden til dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker f.eks. hva du har lagt i en eventuell handlekurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på hjemmesiden. Vi kan også bruke informasjonskapsler til å målrette annonser til deg på andre nettsider. Overordnet benyttes informasjonskapsler som en del av vår løsning, for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg.

Avvise informasjonskapsler

Du kan alltid avvise informasjonskapsler på din enhet ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvor du finner disse innstillingene avhenger av hvilken nettleser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være noen funksjoner og tjenester du ikke kan benytte, fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at nettstedet kan huske valgene du foretar.

Slette informasjonskapsler

Informasjonskapsler som du tidligere har akseptert, kan senere slettes enkelt. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette dine informasjonskapsler ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Se guide fra Nettvett om hvordan administrere informasjonskapsler: nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

pro sf logo

Pro Vestland opplæringskontor

Besøksadresse: Concordbygget, Firdaveien 6
Postadresse: Postboks 492, 6803 Førde
Telefon: (+47) 57 83 22 60
E-post: post@pro.sf.no
Organisasjonsnummer: NO980 026 655

Personvern

Hopp rett ned til innholdet